SPAR steunt 3FM Serious Request in Breda

SPAR steunt 3FM Serious Request in Breda

SPAR komt deze week in actie voor 3FM Serious Request. Op de Grote Markt in Breda verkopen SPAR medewerkers vrijwillig voor € 1,- bekers warme chocolademelk. De perfecte opwarmer voor iedereen die in de rij staat om bij de brievenbus van het Glazen Huis te doneren. Ook in de SPAR City aan de Willemstraat kunnen bezoekers terecht voor een voordelige warme chocolademelk. SPAR verdubbelt de totale opbrengst die volledig gaat naar het goede doel van Serious Request.

Ook het hoofdkantoor  van SPAR in Waalwijk steunt het goede doel. In haar kerstbijeenkomst voor het personeel op 22 december wordt wijn en chocolademelk verkocht. De opbrengst hiervan gaat ook naar Serious Request.

 Betrokken SPAR City

SPAR City Breda is als aanjager betrokken bij de actie. Ondernemer Djordy de Nooijer “Bij SPAR vinden we het belangrijk om betrokken te zijn bij de samenleving en goede doelen te ondersteunen. 3FM Serious Request is daar een mooi voorbeeld van.
Zo’n evenement in eigen stad, daar willen wij natuurlijk graag onze handen voor uit de mouwen steken. Achter de schermen is hard gewerkt aan de voorbereidingen voor deze actie. Zo hebben we honderden liters chocolademelk besteld en een grote groep vrijwilligers bereid gevonden om ons te helpen. We gaan voor een maximale opbrengst én gezelligheid. Het warme gevoel van kerst begint dit jaar letterlijk en figuurlijk op de Grote Markt in Breda!”.

Geplaatst op 19 december 2016 - Breda/Waalwijk

« Terug naar overzicht