online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

1 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Pastasalade met kip en paddenstoelen

Pastasalade met kip en paddenstoelen

ingredi├źnten

250 gram pasta

125 gram pasta

2 kipfilets

2 eetlepels olijfolie

4 eetlepels pijnboompitten

1 kipfilet

2 handjes rucola (grof gesneden)

100 gram kastanjechampignons

100 gram belegen kaas (geraspt)

2 eetlepels pijnboompitten

100 gram cherry-/kerstomaatjes

1 handje rucola

2 eetlepels pesto

50 gram belegen kaas

4 eetlepels olijfolie

200 gram kastanjechampignons

200 gram tomaatjes

4 eetlepels pesto


  • 1 Kook de pasta beetgaar. Giet af en spoel er koud water over. Laat goed uitlekken.
  • 2 Verhit de olie en bak hierin de kipfilet goudbruin.
  • 3 Voeg de champignons toe en bak ze 3-4 minuten mee. Bestrooi met zout en peper.
  • 4 Schep het kipmengsel uit de pan.
  • 5 Rooster de pijnboompitten in de hete pan goudbruin en zet apart.
  • 6 Meng de kipfilet, champignons, tomaatjes, rucola en pesto door de pasta.
  • 7 Bestrooi met de pijnboompitten en geraspte kaas.

bereidingstip

Vervang de rucola door 2 lente-/bosuitjes.. Bestrooi de salade met blokjes mozzarella in plaats van geraspte kaas.


voedingswaarde

energie 1185 kcal
vet 57 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 99 gram
eiwit 54 gram