online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Romige biefreepjes met champignons

Romige biefreepjes met champignons

ingrediënten

1 eetlepel Croma vloeibaar

1 eetlepel vloeibaar bakproduct

200 gram champignons (dun gesneden)

1 rode ui

1 teentje knoflook (grof gehakt)

300 gram champignons

1 eetlepel boter (koud)

2 takjes rozemarijn

250 gram biefstukken (in dunne reepjes)

2 teentjes knoflook

200 milliliter crème fraîche

200 milliliter room

1 eetlepel boter

1 theelepel allesbinder

300 gram pastaschelpjes

400 gram bieflappen

400 gram biefstukken

1 rode ui (gesnipperd)

1 takje rozemarijn (grof gehakt, naaldjes)

100 ml crème fraîche

150 gram pastaschelpjes


  • 1 Verhit het bakproduct en fruit hierin de ui circa 4 minuten.
  • 2 Voeg de champignons, rozemarijn en knoflook toe en roerbak circa 3 minuten op een hoge stand.
  • 3 Voeg de crème fraîche toe en breng snel aan de kook.
  • 4 Laat enkele minuten inkoken en bind met de boter.
  • 5 Kook intussen de pasta beetgaar.
  • 6 Bestrooi het vlees met zout en peper.
  • 7 Vet een koekenpan in en bak hierin het vlees op een hoge stand in 2 porties bruin.
  • 8 Schep het vlees door de champignonsaus en breng op smaak met zout en peper.
  • 9 Serveer met de pasta.
  • 10 Ook lekker met verse broccoli!
  • 11 Lekker met broccoli.


voedingswaarde

energie 620 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 58 gram
eiwit 35 gram