kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Alpro barista kokosnoot

Alpro

3 . 65

1 Liter

Tropisch barista-genot, perfect voor jouw schuim!

  • Ideaal om op te schuimen
  • Van nature lactosevrij
  • Heerlijk tropisch kokossmaak!

omschrijving

Alpro Barista Kokosnoot: Een Tropische Draai aan je Koffie Ben je toe aan wat variatie in je ochtendkoffie? Probeer dan eens Alpro's Barista Kokosnoot. Deze plantaardige melk brengt een tropische draai aan je dagelijkse kopje koffie. Van nature lactosevrij en ideaal om op te schuimen, is het de perfecte partner voor je espressomachine. Met de Alpro barista kokosnoot geniet je van een heerlijk romige en schuimige cappuccino met een tropische twist. En het beste van alles? Het is 100% plantaardig, zodat je kunt genieten zonder schuldgevoel. Bewaar en Gebruik Alpro Barista Kokosnoot Bewaar je Alpro Barista Kokosnoot altijd in de koelkast na opening. Ongeopend blijft het product houdbaar tot de aangegeven datum op de verpakking. Eenmaal geopend, is de Alpro Barista Kokosnoot het lekkerst als je het binnen 5 dagen consumeert. Het is geen probleem om het pak in en uit de koelkast te halen, zolang je het maar binnen die tijd opdrinkt. Meer over Alpro Barista Kokosnoot Vind je de smaak van kokosnoot te overheersend? Geen zorgen. Alpro heeft een breed scala aan andere plantaardige melksoorten in hun assortiment die je kunt uitproberen, zoals amandel, soja of haver. Elk met hun unieke smaakprofiel en allen geschikt voor het opschuimen. Of je nu veganist bent, lactose-intolerant, of gewoon houdt van experimenteren met nieuwe smaken in je koffie, de Alpro Barista serie heeft voor iedereen wat leuks. En mocht je zin hebben in iets anders dan koffie, probeer deze heerlijke barista kokosnootmelk dan eens in een smoothie of bakingrediënt voor een tropisch tintje.
  • Kokosnootdrink met soja en toegevoegde calcium.
  • Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor een goede gezondheid. U.H.T.
inhoud en gewicht
1 Liter

ingrediënten

ingrediënten
water, kokosnootmelk (3,5%) (kokosroom, water), gepelde SOJABONEN (2,9%), suiker, fructose, zuurteregelaars (kaliumfosfaten), calciumcarbonaat, zeezout, aroma, stabilisator (gellangom). Kan sporen van noten (geen pindanoten) bevatten. Vrij van zuivel en gluten. Van nature lactosevrij.
allergie-informatie

bevat: noten, pinda's, soja

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 1.5

Koolhydraten 3.3

Koolhydraten waarvan suikers 3.3

Vet 1.4

Vet waarvan verzadigd 0.7

Zout 0.1

bewaren

Na openen 5 dagen houdbaar in de koelkast (max. 7°C).

gebruik

Ideal in coffee and tea Just a splash Cold as ice In your matcha moment You name it! With a foamy layer Works great with any at home device you like, such as a milk frother. A couple of tricks to crea

contactgegevens

Nutricia Nederland B.V. - Alpro houdbaar

Alpro barista kokosnoot
3 . 65