SPAR assortiment

De dagelijkse boodschappen vind je bij SPAR

SPAR is de lekkere verswinkel dichtbij in de buurt. Hier kun je dagelijks terecht voor verse boodschappen zoals brood, groenten, fruit en vlees. Probeer ook eens ons eigen SPAR Huismerkof de regionale producten van SPAR uit de Streek. En wist je dat SPAR 100% duurzame koffie in het assortiment heeft?

Mocht je toch iets missen in ons assortiment, overleg dan eens met de lokale SPAR ondernemer of hij het op kan nemen in het assortiment, zodat je ook voor dat product bij SPAR slaagt.

Bekijk de actuele aanbiedingen

SPAR Services

Naast de dagelijkse boodschappen kun je bij SPAR terecht voor diverse services zoals:

 • Fotoservice
   Laat je foto's afdrukken (vanaf € 0,09 per stuk), stel je eigen fotoalbum samen, maak zelf een wenskaart of maak de leukste fotocadeaus. Direct naar de fotoservice
 • Stomerijservice 
  Lever je kleding bij een SPAR winkel in en wij zorgen ervoor dat je de kleding weer helemaal spik en span, schoon en fris terug krijgt. Lekker makkelijk en lekker snel! 
 • Maaltijdservice 
  Geniet van de maaltijdservice van SPAR 'Eet smakelijk!'. Je hebt keuze uit een breed asortiment aan verse kant en klaar maaltijden. De maaltijden zijn op ambachtelijke wijze door professionele koks bereid. Bestel de maaltijden in de winkel of online. Lees hier meer over deze kant en klaar maaltijden
 • Schoenreparatie service 
  Alle mogelijke schoenreperaties kun je gewoon bij SPAR laten doen. Alle reparaties wordne uitgevoerd door gekwalificeerde vakmensen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en alleen de beste kwaliteit wordt geleverd. Vraag ook eens naar de mogelijkheid om je schoenen te laten poetsen. 
 • Bezorgservice 
  De boodschappen thuis laten bezorgen? We doen het al jaren! Bestel de boodschappen gemakkelijk online. Laat de boodschappen bezorgen of we zetten het voor je klaar in de winkel en jij haalt ze op wanneer het je uitkomt. Natuurlijk bezorgen we de boodschappen ook op het werk. Ideaal voor bedrijven, zorginstellingen, groepsaccomodaties, kantoren en kinderdagverblijven. 

Een warm hart voor de buurt

Het draait bij SPAR niet alleen om de boodschappen, maar ook om een leefbare omgeving en de mensen in de buurt. De lokale SPAR ondernemers runnen niet alleen de winkel, zij vervullen een sociale rol in de buurt.
Lees er meer over bij over SPAR.