kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Blue Basterd energy drink sugar free

Blue Basterd

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

0 . 80

250 Milliliter

Ontketen energie, suikervrij met Blue Basterd.

  • Suikervrij genieten
  • Direct jouw energieboost
  • Taurine en cafeïne geladen

omschrijving

Blue Basterd: Een Sprankelende Energie-Explosie! Blue Basterd, een suikervrije energy drink die jou een enorme boost geeft! Met een inhoud van 250 MLT, zit dit A-merk blikje vol met taurine en cafeïne die direct energie geeft. Enerzijds voel je de kick van de cafeïne, anderzijds de consistente energie van de taurine. Suikervrij, maar zeker niet smaakvrij. Voor die momenten waarop je net wat meer nodig hebt dan een gewone frisdrank, haal je de Blue Basterd uit de koelkast. Smaakvol, verfrissend en oppeppend: Blue Basterd levert jou de borrel van power die je nodig hebt. Bewaar en gebruik Blue Basterd Je wilt natuurlijk dat je energy drink lekker koud is. Bewaar de Blue Basterd daarom gekoeld, maar buiten bereik van kinderen. De houdbaarheidsdatum vind je op het blikje, bewaar het niet langer dan deze datum. Geniet van de scherpe, heldere en verfrissende smaak zodra het blikje openknalt. Maar denk eraan: Blue Basterd is geen normale drank, het is een energy drink dus drink het met mate. Het is ontworpen om je net dat beetje extra te geven, niet om de hele dag door te drinken. Meer over Blue Basterd Als je op zoek bent naar een alternatief voor Blue Basterd, probeer dan eens andere A-merk energy drinks. Er zijn veel suikervrije varianten verkrijgbaar die een soortgelijke punch van energie geven. Of als je iets minder stimulans wilt, overweeg dan om een gearomatiseerd mineraalwater of iced thee te proberen. Hoewel geen enkele drank echt de unieke kick van Blue Basterd kan evenaren - het is tenslotte een blikje energie dat specifiek is ontworpen om je een directe energieboost te geven. Kies voor Blue Basterd wanneer je dat echt nodig hebt. Op zulke momenten is er niets beter dan deze energy explosion van SPAR.
  • Koolzuurhoudende frisdrank met taurine en cafeïne, met zoetstoffen, met toegevoegde vitamines
  • Bevat een bron van fenylalanine. Hoog cafeïnegehalte (32 mg/100 ml). Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.
inhoud en gewicht
250 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
Koolzuurhoudend water, voedingszuur: citroenzuur, 0,4% taurine, zuurteregelaar: E331, aroma, kleurstof E150b, zoetstof: acesulfaam-K/aspartaam*, 0,032% cafeïne, inositol, stabilisator: E415, vitamines (riboflavine, niacine, pantotheenzuur, vitamine B6, vitamine B12). *Bevat een bron van fenylalanine.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.02

Koolhydraten 0.03

Koolhydraten waarvan suikers 0.03

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.234

bewaren

Koel en droog bewaren.

contactgegevens

REFRESCO BENELUX BODEGRAVEN K2

Blue Basterd energy drink sugar free
0 . 80