sluit filter
Vers Fruit Bessen, Aardbeien

Bessen, Aardbeien


Driscoll's aardbeien
2. 99
Driscoll's aardbeien Bak(je) 250 gram
2. 99
Driscoll's blauwe bessen
2. 99
Driscoll's blauwe bessen Bak(je) 125 gram
2. 99
Driscoll's frambozen
2. 99
Driscoll's frambozen Bak(je) 125 gram
2. 99
zachtfruit mix
4. 99
zachtfruit mix Bak(je) 225 gram
4. 99
Driscoll's aardbeien
3. 99
Driscoll's aardbeien Bak(je) 400 gram
3. 99
Driscoll's blauwe bessen
5. 49
Driscoll's blauwe bessen Bak(je) 300 gram
5. 49
Driscoll's bramen
2. 99
Driscoll's bramen Schaal 125 gram
2. 99
Spar Hollandse aardbeien
5. 49
Spar Hollandse aardbeien Bak(je) 500 gram
5. 49

aardbeien zijn de gekroonde zomerkoningen

Aardbeien, bramen, frambozen en bessen zijn de snoepjes onder het fruit. De zomerkoninkjes smaken verrukkelijk op een beschuitje met boter, zijn geweldig te gebruiken in desserts en kun je prachtig gebruiken als decoratie voor taarten. Hollande aardbeien komen van juni t/m september uit de volle grond. Dan zijn ze stiekem toch echt het allerlekkerste, maar ook buiten dit seizoen kun je aardbeien in de supermarkt kopen en zo ook bij SPAR. Wil je meer weten over onze lekkere aardbeien, bewaartips en alles weten over de herkomst? Lees hier meer over aardbeien.

hét fruit voor de fitgirls en fitboys

Frambozen, bessen en bramen hebben de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. Natuurlijk omdat het hele lekkere vruchten zijn, maar misschien nog wel meer door de opkomst van superfood. Dit fruit zit namelijk bomvol antioxidanten, daarom is een bakje magere kwark gevuld met deze lekkere vruchten populair onder iedereen die bezig is met een bewuste en gezonde levensstijl. 

gewoon superlekker fruit

Mag eten ook nog gewoon lekker zijn en niet persé gezond, bewust of vetafdrijvend? Jazeker! Dit fruit is perfect voor de allerlekkerste gerechten. Voornamelijk in toetjes zijn frambozen, aarbeien en bessen geweldig lekker. Tegenwoordig kun je ongeveer al het fruit het hele jaar door kopen, maar ligt het een keer niet vers in de schappen, dan kun je het fruit uit de vriezer gebruiken. Perfect voor smoothies, milkshakes en voor sauzen. Wil je het fruit als decoratie gebruiken, dan adviseren we toch echt vers fruit.