sluit filter
Vriezer
Vriezer Groenten en Kruiden

Groenten en Kruiden


Bonduelle Pure Gegrilde Groenten
2. 19
Gwoon Zomerfruit
2. 12
Gwoon Zomerfruit Doos 250 gram
2. 12
Bonduelle Tuinerwtjes Worteltjes
1. 49
Bonduelle Tuinerwtjes Extra Fijn
1. 43
Gwoon Blauwe bessen
1. 79
Gwoon Blauwe bessen Doos 250 gram
1. 79
Bonduelle Pure Spruitjes Extra Fijn
1. 44
Bonduelle Pure Snijbonen Hollands
1. 45
Bonduelle Sperzieboontjes Frans
1. 62
1. 62
Spar Wokmix Italiaans
0. 99
Spar Wokmix Italiaans Zak 600 gram
0. 99
Bonduelle Boerenkool
1. 33
Bonduelle Boerenkool Zak 400 gram
1. 33
Bonduelle Broccoliroosjes
1. 72
1. 72
Spar Boerenkool Deelblokjes
0. 44
0. 44
Spar soepgroenten
1. 35
Spar soepgroenten Doos 450 gram
1. 35
Bonduelle Pure Bloemkoolroosjes
1. 65
1. 65
Bonduelle Tuinboontjes Extra Fijn
1. 49
Spar Wokmix Oosters
0. 99
Spar Wokmix Oosters Zak 600 gram
0. 99
Spar Tuinerwten Extra Fijn
0. 92
0. 92

het gemak van diepvriesgroenten

Wat is er nou erger dan thuiskomen na een lange dag werk en dan ook nog boodschappen moeten doen? Precies, niet veel! De oplossing voor dit drama zijn diepvriesproducten. Deze producten zijn lang houdbaar en kunnen op elk moment ingezet worden. Dus moest je weer eens overwerken, zijn de winkels dicht of heb je vandaag echt even geen zin om je pyjama uit te trekken, dan kun je toch een gezonde maaltijd op tafel zetten. Een gezond bord Hollandse snijbonen, in combinatie met een lekkere vis die je ook nog ergens tegenkwam in de diepvries, of snel van dat zakje ingevroren boerenkool een heerlijke stamppot maken, want hè, die aardappelen liggen ook al zo lang in de kelder… 

groenten uit de vriezer of uit blik, allemaal één pot nat

Diepvriesgroenten niet gezond? Echt wel! Groenten zijn groenten en na het plukken worden ze direct gewassen, geblancheerd en ingevroren. Zelfs na het invriezen behoudt de groente zijn voedingswaarde door dit snelle en zorgvuldige proces. Niet alleen groente uit de diepvries, maar ook ingeblikte groenten doen dus zeker niet onder voor “verse” groenten. Groente bevat veel gezonde en belangrijke voedingsstoffen zoals mineralen, vezels en natuurlijk verschillende vitamines. De koploper binnen deze categorie is boerenkool. Boerenkool bevat, vergeleken met zijn concurrenten, de meeste voedingstoffen en bevat daarnaast grote hoeveelheden vitamines. 

de kracht van spinazie

Spinazie is een heerlijke groente die bekend staat om een hoog ijzergehalte en een hoog aantal vitamines. Word je nou echt sterk van spinazie? Wat veel mensen niet weten is dat spinazie naast ijzer ook een hoog nitraatgehalte heeft. Uit onderzoek is gebleken dan nitraat een gunstig effect heeft op de spieren. Naast het feit dat je dus echt een klein beetje sterker kan worden van spinazie, is het ook nog eens heel erg lekker en veelzijdig. Spinazie kan je wokken, koken, gebruiken in smoothies, salades, soepen, pasta’s en ga zo maar door. Ben je nog niet overtuigd? Dan kan je zelfs kiezen om deze gezonde groente te gebruiken op je pizza verdure of ga voor de romige, a la crème versie van spinazie.