kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Chateau bordeaux superieur

Chateau

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

5 . 25

750 Milliliter

Ontdek Bordeaux's Superieur bij je borrel.

  • Perfecte match met stoer vlees
  • Druivensoort: Merlot
  • Robuust en droog karakter

omschrijving

Chateau La Garouse: Een Superieure Bordeaux Met zorg geselecteerd door SPAR, presenteert Chateau La Garouse een bordeaux van superieure kwaliteit. Deze rode wijn komt direct uit Bordeaux Supérieur, Frankrijk en wordt gekenmerkt door de voornaamste druivensoort, die het hart vormt van deze uitmuntende fles - merlot. Als je een liefhebber bent van een stevig en droge wijn, dan is deze chateau la garouse jouw nieuwe favoriet. Met 750ml aan wijn kun je voldoende glazen vullen voor een verrijkende borrel. Bewaar en gebruik Chateau La Garouse Het is belangrijk je Chateau La Garouse op de juiste manier te bewaren om de kwaliteit ervan te behouden. Bewaar de wijn in een donkere, koele plek, idealiter in een wijnkelder of een koelkast. Zorg ervoor dat de fles rechtop staat. Als je eenmaal de fles hebt geopend, gebruik dan een wijnstopper en consumeer de wijn binnen 3-5 dagen. Vergeet niet, dit is een alcoholisch product, drink het dus met mate. Meer over Chateau La Garouse Mocht je op zoek zijn naar een alternatief voor Chateau La Garouse, dan kun je op SPAR terecht voor vergelijkbare rode wijnen uit Bordeaux. Deze wijn is een perfecte toevoeging aan jouw borrel, vooral als je van plan bent gevogelte, rundvlees, kalfsvlees en wild hert te serveren. Dankzij de merlot druif en de stevig droge smaak, biedt de wijn een verrukkelijke harmonie aan smaken die het best tot hun recht komen bij deze specifieke gerechten. Met Chateau La Garouse maak je jouw borrel moment compleet!
  • Bordeaux supérieur
inhoud en gewicht
750 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
Zwaveldioxide en sulfieten.

bewaren

Om nu van te genieten, maar men kan ook 3 tot 5 jaar op deze fles wachten, zorgvuldig horizontaal bewaard en beschermd tegen licht bij een constante temperatuur.

gebruik

A apprécier dès aujourd'hui, mais il est aussi possible d'attendre cette bouteille de 3 à 5 ans, logée avec soin horizontalement et à l'abri de la lumière à température constante.

contactgegevens

S.U. - IMPORT-KOELVERS K1

Chateau bordeaux superieur
5 . 25