Export

export landen SPAR

Onze afdeling Export DIFS (Dutch International Food Supply) levert wereldwijd meer dan 12.000 verschillende artikelen. Hierdoor behoren we tot een van de grotere spelers in de levensmiddelenexport vanuit Nederland. Nederland en Europa staan wereldwijd bekend om hun voedselkwaliteit. Ons doel is om Nederlandse en Europese kwaliteitsproducten wereldwijd verkrijgbaar te maken.

De vraag naar Hollandse producten

We leveren uiteraard ook een groot gedeelte aan landen waar Nederlanders naartoe geëmigreerd zijn. Hier voorzien we vooral in de klassieke Hollandse producten. Met name Suriname, de Nederlandse Antillen en Spanje, Australië, Nieuw Zeeland en Canada ontvangen bijna dagelijks onze SPAR producten zoals speculaas, stroopwafels, drop, bruine bonen en pindakaas.

Wereldwijd SPAR kwaliteitsproducten

Daarnaast leveren we aan landen waar men graag Nederlandse / Europese kwaliteitsproducten gebruikt vanwege de hoge kwaliteit en voedselveiligheid. Voorbeelden zijn China, Singapore en de Filipijnen. Onze kracht is dat we dat flexibel, betrouwbaar en efficiënt kunnen doen.

Ook zijn we online actief: zo hebben wij met Attent Online als eerste Nederlandse winkelformule in 2015 de Chinese online markt betreden.  

Wil je meer weten over de afdeling Export? Neem dan contact op via info@difs.nl.