Peter Kwakman

groot door klein te blijven

ingredi├źnten en allergenen

Het beste gebak uit de regio bij SPAR

SPAR werkt samen met de allerbeste bakkers uit de regio. Voor regio ’t Gooi is dat bakkerij Kwakman. Bakkerij Kwakman is echt een begrip in ’t Gooi. De lekkerste broden, taarten en gebakjes worden al ruim 85 jaar gemaakt in de bakkerij. Van appeltaarten en slagroom taarten tot de lekkerste losse gebakjes, de bakkers van Bakkerij Kwakman maken de heerlijkste creaties. Iedere dag worden de meest heerlijke taarten en gebakjes gemaakt voor de klanten van SPAR. Verser dan vers en dat proef je!

Bakkerij Kwakman: groot door klein te blijven

Peter en Jolanda Kwakman zijn de trotse eigenaren van deze luxe brood- en banketbakkerij. Jolanda doet de winkels  en de administratie, Peter is broodbakker. Gelegen aan de Huizerweg in Bussum bakken ze al vijftig jaar ambachtelijk brood en banket op deze locatie. Opa Cor is ruim 85 jaar geleden begonnen met een bakkerij in Amsterdam. Vanuit daar werden veel bakkerswinkels in de hoofdstad voorzien van brood en banket. Eind jaren zestig startte de zoektocht naar een nieuwe locatie en kwam Bussum in beeld. Het vakmanschap is er bij deze bakkersfamilie van generatie op generatie met de paplepel ingegoten. In deze ambachtelijke bakkerij is handwerk heel vanzelfsprekend en wordt bijna alles nog zelf gebakken. Een eigen koekje, een eigen taartje, voor de klant is alles mogelijk. De ruimte achter de winkel is hiervoor de ideale locatie. Een ongeveer 35 jaar oude inschietoven wordt nog steeds gebruikt voor het bakken van de vloer- en desembroden.

passie voor het vak

Bakkerij Kwakman is ook een begrip in het Gooi als het gaat om het lekkerste gebak! De bakkers van Kwakman werken voortdurend aan verbetering van de kwaliteit. Elke dag weten de banketbakkers weer de lekkerste taarten en het heerlijkste gebak te maken. Heb je inmiddels al trek gekregen? Het overheerlijke gebak van Bakkerij Kwakman is nu ook online te bestellen bij SPAR. Lekker en lekker gemakkelijk!