Hollandse borrel

met een lekker speciaalbiertje, knapperige bitterballen en nootjes

bekijk ook onze bierspecial

alles voor een gezellige borrel

bekijk onze buitenlandse kazen
een toastje op het leven
Palm Pils Blik
1. 38
Palm Pils Blik Blik 50 Centilliter
1. 38
Spar Cocktailnoten Mild
1. 79
1. 79
Spar Cocktailnoten Pittig
1. 79
1. 79
Bavaria Extreme Speciaalbier 8.6 Blik 50 Cl
1. 40
Bavaria Bier 8.6 Blik 50 Cl
1. 38
Bavaria Bier 8.6 Blik 50 Cl Blik 50 Centilliter
1. 38
La Gioia d'Italia Witte Wijn Grillo
4. 99
4. 99

voor extra kraak en smaak

Bij een borrelplank horen uiteraard hartige hapjes. Zoutjes, chips en nootjes mogen daarom natuurlijk niet ontbreken! Nootjes zijn bijvoorbeeld heerlijk in combinatie met een lekker speciaal biertje. Chips heb je in allerlei soorten en maten. Probeer bijvoorbeeld eens onze SPAR Desparitos, lekker in combinatie met salsa of guacamole.

Spar Tapas Groene pesto
1. 79
Spar Tapas Groene pesto Bak(je) 100 gram
1. 79
Spar Tapas Sweet pepper roomkaas
1. 79
1. 79
Spar Tapas Houmous
1. 79
Spar Tapas Houmous Bak(je) 175 gram
1. 79
Spar Tapas Aioli
1. 79
Spar Tapas Aioli Bak(je) 150 gram
1. 79
Spar Tapas Groene knoflook olijven
1. 79
1. 79
Spar Tapas Pesto olijven
1. 79
Spar Tapas Pesto olijven Bak(je) 165 gram
1. 79

Proost!

Je hebt er elk jaar wel eentje (of meerdere) met familie, vrienden of collega’s, een borrel. De perfecte moment om te genieten van lekkere hapjes en drankjes. Een borrel kun je zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een royale kaasplank met uienmarelade, sticky kipkluifjes om je vingers bij af te likken of maak zelf eenvoudig vijgen-notenbrood. Zo maak je je borrel nóg lekkerder!

een toastje op het leven

Geniet samen met vrienden en familie van een uitgebreide borrelplank. Je kan vrijwel alles kwijt op een borrelplank. Olijven, kazen, droge worsten of brood; het kan allemaal op de plank! Verras je gezelschap met makkelijke en heerlijke hapjes. Maak bijvoorbeeld zelf een crostini’s met olijfolie, peer en pancettakruimels of maak zelf eenvoudig broodstengels met een lekkere dip of tapenades. Vergeet ook niet om onze SPARwalder klinkertjes erbij te serveren, wat druiven en noten.

Heb jij er kaas van gegeten?

Kaas mag natuurlijk niet ontbreken op de borrelplank! Bekijk ons uitgebreide kaasassortiment met verrassende kaassoorten van eigen bodem of uit het buitenland. Een kaasplank kun je samenstellen naar eigen smaak. Wil je alles proberen? Kies dan minimaal vier kazen die sterk van elkaar verschillen. Begin met een romige milde roombie, probeer daarna een kaasje met korst voor iets meer bite, vervolgens een pikante blauwader kaas en tot slot een harde kaas met een kruidige en rijke nasmaak.