kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Gwoon capsules cappuccino

Gwoon

3 . 85

16 Stuks

Gwoon genieten, met klimaatneutrale cappuccino capsules.

  • Geschikt voor Dolce Gusto
  • Klimaatneutraal geproduceerd
  • UTZ-gecertificeerde cappuccino

omschrijving

Een Smakelijke Start Met Gwoon Cappuccino Capsules Stel je voor dat je je dag begint met een heerlijke cappuccino uit je eigen keuken met de Gwoon cappuccino capsules. Een romige schuimlaag is de kroon op je koffie-ervaring, die je in een handomdraai creëert, dankzij de gemakkelijke manier van bereiden. En het beste? Deze capsules zijn volledig geschikt voor Nescafé Dolce Gusto machines. Wat een gemak met een verpakking van 16 stuks, perfect voor jouw ontbijt of lunchmoment. De smaak zal je verrassen, verpakt in een doos maar met het gevoel alsof je persoonlijke barista jouw cappuccino heeft bereid. Deze capsules zijn klimaatneutraal geproduceerd en UTZ-gecertificeerd, voor een duurzame koffie ervaring. Bewaar en Gebruik Gwoon Cappuccino Capsules De Gwoon cappuccino capsules kunnen het beste bewaard worden op een droge, koele plek. Dit zorgt voor een optimale conservering van de smaak en kwaliteit. Het is belangrijk om de capsules afgesloten te bewaren zodra ze geopend zijn. De houdbaarheidsdatum vind je aan de onderkant van de verpakking. Meer Over Gwoon Cappuccino Capsules Ben je een koffieliefhebber en wil je graag iets nieuws proberen? Dan heeft SPAR een heel assortiment aan alternatieve smaken en merken koffie capsules. Als je om een bepaalde reden geen Gwoon cappuccino kan nemen, zijn er genoeg alternatieven te verkennen, zoals ons assortiment van Fairtrade en MSC-gecertificeerde merken. En of je nu aan het ontbijten bent of een lunch hebt, een cappuccino van SPAR is altijd een goede keuze. Met een versgebakken croissant of een lekker broodje kaas erbij, maak je jouw koffiemoment compleet!
  • Capsules met gebrande en gemalen koffie Capsules met volle melkpoeder, suiker en roompoeder
inhoud en gewicht
16 Stuks

ingrediënten

ingrediënten
Koffiecapsule: gemalen koffie*. Melkcapsule: 70% volle MELKPOEDER, 17% suiker, 12% roompoeder (MELK), natuurlijk aroma. *Rainforest Alliance gecertificeerd. Lees meer op ra.org.
allergie-informatie

bevat: melk, soja

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 1.415

Koolhydraten 3.49

Koolhydraten waarvan suikers 3.424

Vet 1.665

Vet waarvan verzadigd 0.947

Zout 0.05

bewaren

Koel en droog bewaren.

gebruik

Stel je apparaat in op 6 streepjes voor de melk (200 ml) en 1 streepje voor de koffie (40 ml). Raadpleeg verder de gebruiksaanwijzing van je Nescafé ® Dolce Gusto* koffiemachine. *Merk van een derde p

contactgegevens

Malabar BV - KW

Gwoon capsules cappuccino
3 . 85
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip