voor 10:00 besteld vandaag in huis

wil jij €75,- verdienen?

ken jij dé perfecte zaterdagkracht?

collega’s werven collega’s

Binnen SPAR hebben we meer zaterdagkrachten nodig. We zoeken daarom scholieren en studenten, die de ideale bijbaan willen hebben. Dus vraag rond wie er nog allemaal een bijbaan zoeken, want je kunt er iets mee verdienen! Hoe? Dat lees je in onderstaande spelregels van de actie.

spelregels voor de bonus

  • Vul het onderstaande aanmeldingsformulier in waar je het cv van de nieuwe collega aan toevoegt. Het formulier komt daarna automatisch binnen bij Wim Moerland (manager opleiden en kwaliteit).

  • Een kandidaat kan maar door 1 persoon worden aangedragen.
  • Jongeren onder de 16 komen niet in aanmerking voor de functie DC medewerker zaterdag.
  • De nieuwe collega moet 12 zaterdagen voor SPAR in het distributiecentrum werken, hierbij dient ook de productiviteits- en kwaliteitsnorm behaald te worden.
  • De bonus wordt automatisch uitgekeerd bij de eerst volgende salarisbetaling. Zowel de nieuwe collega als jijzelf moeten nog werkzaam zijn bij  SPAR.
  • Beslissingsbevoegden zijn uitgesloten van de wervingsbonus.
  • Wanneer je dit aanmeldformulier niet gebruikt hebt heb je geen recht op de bonus. Dit is op een later moment niet meer te achterhalen en te corrigeren.

belangrijke voorwaarden

Deze regeling is enkel van toepassing op de functie DC medewerker zaterdag. SPAR behoud zich het recht voor de voorwaarden van deze regeling aan te passen en/of deze regeling te sluiten wanneer zij dit noodzakelijk acht.

*Zodra je dit formulier verzend, gaan jij én de nieuwe collega automatisch akkoord met de aanmelding. De gegevens worden verwerkt comform ons privacybeleid

recall Wahid Vleeswaren bekijk hier