online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

win je december boodschappen terug!

Zodra je een bestelling plaatst bij SPAR maak je automatisch kans  op het terugwinnen van je decemberboodschappen! 


ontdek meer

of maak een account aan

koop nu het Kikadootje bij SPAR

Op donderdag 15 februari is het Wereld Kika Dag.

lees meer

bestel het Kikadootje hier

Haak het armbandje aan bij jezelf of stuur 'm op als kadootje en haak daarmee ook een ander aan. Bestel lekker makkelijk online, of koop in de winkel.

lekker makkelijk boodschappen bestellen

Wist je dat je bij SPAR lekker makkelijk online boodschappen kan laten bezorgen? Vandaag voor 10:00 uur besteld, vandaag in huis!

Wat doet Kika?

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

het Kikadootje

Op 15 februari is het Wereld Kinderkankerdag en vanaf 1 februari is het armbandje als ‘KiKadootje’ het symbool van de campagne. Doe je het bandje met de haaksluiting om je pols, dan haak je aan in de strijd tegen kinderkanker. Om daarna vrienden of familie aan te haken om hetzelfde te doen. Het KiKadootje kost €9,95. Van ieder verkocht armbandje gaat €4,25 direct naar KiKa

SPAR steunt Kika

SPAR steunt de actie voor KiKa; samen willen we de strijd aangaan tegen kinderkanker! Je kunt het Kikadootje online bestellen bij SPAR of je kan er natuurlijk ook een kopen bij jouw dichtstbijzijnde SPAR. Elke SPAR winkel heeft een beperkt aantal in de voorraad, dus op=op.