kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Nescafé Koffie Wienermelange Navul

Nescafé

4 . 29

280 Gram

Nescafé Wienermelange: Traditioneel Genieten, Elke Dag.

  • Traditionele Wienermelange smaak
  • Rijk en vol aroma
  • Perfect voor elk dagmoment

omschrijving

Jouw relaxmomentje met Nescafé Wienermelange Navul Voor de koffieliefhebbers onder ons is er nu Nescafé Wienermelange Navul. Met deze zak van 280 gram heb je meer dan genoeg om jouw ochtenden of relaxmomentjes tot een genot te maken. Bij SPAR houden we net als jij van de traditionele smaak van kwaliteitskoffie, en deze Nescafé Wienermelange brengt dat met een rijke en volle aroma. Of het nu tijd is voor ontbijt, lunch of gewoon een momentje voor jezelf, deze koffie is altijd lekker op elke dag van de dag. Bewaar en gebruik Nescafé Wienermelange Navul Eenmaal geopend kun je de Nescafé Wienermelange Navul het beste op een koele, droge plek bewaren om de traditionele smaak en rijke aroma te behouden. Zorg ervoor dat je de zak goed afsluit na elk gebruik. Op deze manier kun je zo lang mogelijk genieten van jouw Nescafé Wienermelange. Controleer de verpakking voor de exacte houdbaarheidsdatum. Meer over Nescafé Wienermelange Navul Wil je eens wat anders proberen? Er zijn vele alternatieven voor Nescafé Wienermelange. Denk bijvoorbeeld aan Nescafé Espresso of Nescafé Cappuccino. Deze hebben net als de Wienermelange een fantastische smaak waar je geen genoeg van kunt krijgen. En als je dol bent op het experimenteren met smaken, kun je ook eens proberen een vleugje melk of suiker toe te voegen aan je Wienermelange - maak het zoals jij het wilt. Probeer het eens, en geniet van jouw koffiemomentje met SPAR!
  • Instantkoffie met magere melkpoeder en cacaopoeder
inhoud en gewicht
280 Gram

ingrediënten

ingrediënten
LACTOSE, suiker, magere MELKpoeder (18%), instantkoffie (8,6%), plantaardig vet (kokos), cacaopoeder (3%), stabilisatoren (E339, E331), verdikkingsmiddel (E415), zout, aroma. Mogelijk sporen van SOJA.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Koolhydraten 72

Vet 8

Vet waarvan verzadigd 7

Zout 0.8

bewaren

Voor optimale kwaliteit adviseren wij het product binnen 3 maanden na openen te gebruiken. Sluit de zak af met de handige sticker, of bewaar de Family Wiener Melange in de originele verpakking in een

contactgegevens

NESTLE NEDERLAND B.V. KW

Nescafé Koffie Wienermelange Navul
4 . 29