voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

SPAR op het werk

Bestel snel en makkelijk de zakelijke boodschappen voor op kantoor, zorginstellingen of kinderdagverblijven.  Vandaag besteld, vandaag geleverd! 


lees de voordelen

of maak een account aan

beste ondernemer

Er zijn in 2019 naast het bestaande cursusaanbod tal van initiatieven waar wij je graag van op de hoogte brengen. Wellicht zijn er een aantal cursussen of modules bij die heel goed aansluiten bij jouw bedrijfsdoelstellingen of persoonlijke ontwikkeling. Bespreek het aanbod met je bedrijfsadviseur en kijk wat het beste bij jou past. 

samen werken aan SPAR

Weet je dat je jouw vacatures kan laten plaatsen door SPAR academie? De vacatures komen te staan op onze jobsite www.samenwerkenaanspar.nl. Het plaatsen van een vacature kost niks en is heel makkelijk. Kijk voor meer informatie op SPARnet > Handboeken > Personeel > Medewerkers werven.

 

Naast de jobsite werken wij met een wervingstool, Tool2Match. Hiervoor krijg je inloggegevens zodra je een vacature wil laten plaatsen en kun je zelf de inkomende sollicitanten behandelen en contacten. Super handig en efficiënt!

HBO leiderschapsprogramma

Elke winkel wil en moet groeien. Dat hoeft niet altijd in omzet te zijn, maar kan ook in kwaliteit of stabiliteit zijn. Elke winkel moet zich voortdurend ontwikkelen omdat de wereld er omheen ook steeds verandert. Een ondernemer die wil groeien zal in de eerste plaats zelf moeten groeien. Om deze kwaliteiten te ontwikkelen is SPAR Academie een HBO leiderschapsprogramma gestart.

 

Er zijn al heel wat geslaagden je voorgegaan, nieuwsgierig geworden? We starten een nieuw programma in september 2019. Neem contact op met je bedrijfsadviseur om meer te weten te komen.

veiligheidstraining

Om een optimale veiligheid te bieden, biedt SPAR de training 'Overval/Winkeldiefstal preventie en omgaan met agressie' aan. Het doel van deze training is inzicht krijgen, vaardigheden oefenen en zelfvertrouwen vergroten door rollenspellen met professionele acteurs. Het preventief optreden in de praktijk wordt uitgelegd aan de hand van het G.O.A.L.-principe. Dit principe bestaat uit gesprekstechnieken, opbouw, aansluiten en loslaten. Na deze trainingen kun je winkeldieven herkennen en aanspreken op hun gedrag. Het G.O.A.L-principe toepassen, effectief omgaan met ongewenst gedrag en goed reageren op agressie en geweld.

vergroot de verbinding

Vergroot de verbinding is een training die laat zien wat je als ondernemer kunt doen om nog meer de verbindende factor in de buurt te zijn. Door jong en oud te helpen of samen te brengen. Klanten, buurtbewoners, andere ondernemers in je buurt, verzorgingstehuizen: allemaal hebben ze te maken met mensen die hulp kunnen gebruiken of hulp aanbieden. Ook kan iedereen te maken krijgen met dementie, op welke manier dan ook. Hiervoor werkt SPAR bijvoorbeeld samen met 'Samen dementievriendelijk'. De fysieke training die hierbij hoort komt ook zeker bij jou in de regio, dus meld je snel aan!

tamigo

Het is de uitdaging voor elke ondernemer: de inzet van medewerkers afstemmen op de klantenstroom en de werkzaamheden in de winkel. En omdat ieder uur geld kost, wil je dit zo efficiënt mogelijk doen. Met Tamigo krijg je nauwkeurig inzicht in de benodigde bezettingsgraad per periode (week, dag, uur) waardoor je een gerichte planning kunt maken die aansluit bij de klantenstroom en de werklast.

De eerste ondernemers starten met Tamigo in Q1 , maar je kunt jezelf al inschrijven voor de online training door een mail te sturen naar; SparAcademie@despar.nl.

nog meer aanbod!

Naast alles wat je hier hebt kunnen lezen bieden we nog veel meer modules voor ondernemers en medewerkers. Een vulinstructie, een kassa training, drogisterij opleiding, sociale hygiene of fraude preventie. Het aanbod is gevarieerd, en voor zowel nieuwe ondernemers en medewerkers als voor diegenen die al langer bij SPAR werken. Je kunt tenslotte altijd werken aan je eigen ontwikkeling, en het verbeteren van jouw SPAR! Kijk voor meer informatie op https://spar.topdesk.net/tas/public/login/form.

Kijk gerust eens verder en vraag andere ondernemers wat de ervaringen zijn. Kom je graag met iemand in contact  die je meer kan vertellen over de inhoud van de module, of ben je nieuwsgierig naar de ervaring van iemand die zelf een opleiding heeft doorlopen? Stuur een mailtje naar de SPAR academie en we helpen je graag verder!

e-learning medewerkers

Wij bieden voor de SPAR buurt, SPAR city en SPAR express een introductiemodule aan voor alle medewerkers. Met deze modules, die volledig via e-learning (digitaal) worden aangeboden, worden je werknemers in ruim een uur tijd meegenomen door de totale SPAR organisatie. Hierdoor weten ze snel waar SPAR voor staat, wat er verwacht wordt en ook wat zij van SPAR kunnen verwachten.

SPAR buurt

Het introductieprogramma voor SPAR buurt bestaat uit 3 hoofdstukken. Het hart van de formule van SPAR is dat we een winkel voor ‘dagelijks gemak’ willen zijn. Je vindt het bij SPAR! Daarnaast maken je medewerkers in deze module kennis met de klanten van SPAR en hoe je die kunt helpen door betrokken te zijn. Het laatste hoofdstuk heeft de focus op de organisatie, neem een kijkje in Waalwijk, waar het hoofdkantoor van SPAR gevestigd is.

SPAR city

5 hoofdstukken zullen er aan bod komen in het introductieprogramma van SPAR city. Je werknemers krijgen informatie over het hoofdkantoor van SPAR. Vervolgens wordt er meer verteld over het hart van de formule en de rol bij SPAR city. Betrokkenheid zit in onze genen en daarom is het erg belangrijk om gastvrij te zijn. Het laatste hoofdstuk heeft de focus op het assortiment en het vers bereiden van de producten die klanten direct kunnen nuttigen.

SPAR express

In deze introductiecursus worden je medewerkers meegenomen in de wereld van SPAR express. Je komt te weten waarom wij tot de meest klantvriendelijke winkels van Nederland behoren. Je leert meer over de unieke wijze waarop SPAR express betrokken is in de omgeving. Je komt te weten wat het inhoudt om onze klanten elke dag weer een topervaring te bezorgen en je ontdekt hoe onze ondernemers en medewerkers elke dag weer gaan voor het beste resultaat. Én wat we daarin van je medewerkers verwachten.

meer weten?

De modules zijn gemaakt voor nieuwe collega’s, maar ook voor ervaren medewerkers is het een uitstekend hulpmiddel om nog meer over SPAR te weten te komen! Wil je meer weten over de introductiemodules die we aanbieden voor medewerkers? Kijk op TOPdesk onder de button SPAR academie, daar vind je alle introductiemodules!