voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan

hasta la pasta!

Er zijn ontzettend veel pasta’s die je elke dag kan (en wil) eten!

Gwoon spaghetti
0. 71
Gwoon spaghetti Pak 500 gram
0. 71
Damhert Glutenvrij Pasta Macaroni
3. 09
3. 09
Honig macaroni vlugkokend
1. 32
1. 32
Spar penne rigate
1. 12
Spar penne rigate Zak 500 gram
1. 12
Grand'Italia Gnocchi Di Patatta
2. 29
2. 29
Spar pasta fusilli tiricolore
1. 02
1. 02
Heinz Seriously Good tomato & basil
2. 87
2. 87
Conveni 5 formaggi
2. 39
Conveni 5 formaggi Doos 225 gram
2. 39

perfect bij pasta!

ontdek jouw favoriete wijn

De wereld van wijn is divers en oneindig! Er worden elk jaar veel mooie nieuwe wijnen geproduceerd, dat je nooit raakt uitgeproefd!. In onze SPAR wijngids vind je allerlei leuke weetjes over wijn en krijg je alle tips & tricks om thuis proeverijen te organiseren. Daarnaast focussen we op wijntrends, bubbels en gaan we dit jaar mee met de seizoenen. Als je onze wijngids hebt doorgespit, ben je er helemaal klaar voor. Wat je smaak ook is, er is voor ieder wat wils!

passen perfect bij pasta!
Van Zijl Chardonnay Viognier
5. 99
Van Zijl Chardonnay Viognier Fles 750 milliliter
5. 99
Hardy's Stamp Shiraz Cabernet Sauvignon
5. 59
5. 59
Hacienda Chardonnay
5. 99
Hacienda Chardonnay Fles 750 milliliter
5. 99
Gallo Zinfandel
5. 99
Gallo Zinfandel Fles 750 milliliter
5. 99
I Heart rosé
4. 99
I Heart rosé Fles 750 milliliter
4. 99
Vincent Chardonnay
3. 49
Vincent Chardonnay Fles 750 milliliter
3. 49

slanke courgetti pasta

Courgette spaghetti is de smakelijke slanke versie van pasta waarbij je ongemerkt een hele berg groente wegwerkt! Je kan van een courgette gemakkelijk spaghetti maken, bijvoorbeeld met een spiraalsnijder of gebruik je kaasschaaf om dunnen plakken mee te snijden. Zorg er wel voor dat je de kern van de courgette niet meesnijd i.v.m. vocht. Lekker met verse cherrytomaatjes, pijnboompitjes, pesto en verse kipfilet.

de slimste pastatrucjes

Kook pasta altijd in ruim (al kokend) water op hoog vuur en houdt de temperatuur voor constant mogelijk. Zodra je de pasta in het kokende water doet, roer er even doorheen zodat het niet aan elkaar vast komt te zitten. Je kan pasta ook met een beetje bouillon koken om de smaak in de pasta te laten trekken. Zodra de pasta beetbaar is, meng deze dan zo snel mogelijk in de saus en roer dit nog even door. Liever met de saus apart? Gebruik een beetje olijfolie of een klontje boter om plakken tegen te gaan.

klassieker in de pastafamillia

Lasagne is dé klassieker in de pasta familie! Je kan lasagne makkelijk van te voren maken. Schuif het in de oven en klaar. Je heb hierdoor genoeg tijd om bij te kletsen met vrienden of familie tijden een etentje. Eindeloos combineren met spinazie, zalm of de klassieker: bolognese. Lasagne is eenvoudig zelf te bereiden, maar toch geen zin om in de keuken te staan? Bekijk dan ons vers kant-en-klaar assortiment vol verrassende lasagne keuzes!