opening SPAR City Kinkerstraat

maandag 7 november 2016

Amsterdam, 7 november 2016 - De opening van deze SPAR City had aanvankelijk nogal wat voeten in aarde. Het verkrijgen van de benodigde vergunningen duurde langer dan gewenst, maar eindelijk is het zover. De opening van de 28-ste SPAR City is een feit. Alleen Amsterdam telt er al 6.

het aantal SPAR City winkels neemt gestaag toe
Het aantal SPAR City winkels blijft groeien. De afgelopen maanden werden SPAR City winkels geopend in o.m. Eindhoven, Zutphen, Breda en Zwolle. Op donderdag 10 november opent de SPAR City van Carlo Janmaat in Amsterdamse Kinkerstraat (nr. 252-254).

de ondernemer
Carlo Janmaat, een enthousiaste jongeman van 28 jaar, is helemaal klaar voor het zelfstandig ondernemerschap. Hij heeft bij diverse supermarktorganisaties de nodige ervaring opgedaan, veel SPAR City winkels bezocht en zich verdiept in de locatie.

de rol van een SPAR City 
Evenals bij alle andere SPAR City winkels zal het aanbod grotendeels gericht zijn op passanten. Ook in de SPAR City aan de Kinkerstraat veel assortiment voor de komende 8 uur. Veel verse en gemaksproducten en veel producten voor directe consumptie zoals belegde broodjes, smoothies of gewoon koffie met wat lekkers erbij. Zoals in elke SPAR City, zullen er in de Kinkerstraat speciale mealdeals zijn voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd. 

Kortom; alles voor de kleine boodschappentrip is in de SPAR City van Carlo Janmaat voorhanden.