SPAR city Maastricht opent haar deuren

woensdag 6 november 2019

Waalwijk, 6 november 2019 - Op 6 november vindt de officiële opening van de SPAR city aan de Boschstraat in Maastricht plaats. Op donderdag 7 november gaan de deuren open voor de consumenten. Ondernemer van deze gemakswinkel is Ricardo Buitendijk.

Deze city-format van SPAR is te vinden in binnensteden door heel het land. De SPAR city-winkels bieden een compleet assortiment. Er zijn ingrediënten voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd, maar ook allerlei producten voor directe consumptie. Alles voor de dagelijkse boodschap is verkrijgbaar. SPAR city-winkels richten zich voor een groot deel op passanten, verblijvers en omwonenden.

De ondernemer
Ricardo Buitendijk is een jonge ondernemer van 28 jaar, geboren en getogen in Limburg.  Gestart met een bijbaantje in de lokale supermarkt en doorgegroeid in verschillende functies binnen dezelfde branche. “De stap naar een eigen zaak was een hele logische. De SPAR formule sprak me aan, en met deze opening komt een eind aan lange maanden van voorbereiding en kan ik niet wachten om te starten met deze vestiging in het hartje van Maastricht”, aldus Ricardo.

Oorsprong
SPAR is een supermarktformule, van oudsher gevestigd in buurten, waarbij het gemak voor de dagelijkse boodschappen voorop staat. Door de tijd heen richt SPAR zich met haar formules SPAR city, SPAR enjoy en SPAR express, naast buurtbewoners op een bredere doelgroep, zoals passsanten en mensen die daar hun werkomgeving hebben.


recall SPAR Boerenleverworst 125 gram bekijk hier