voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan

weer winnaars in SPAR spelen

dinsdag 14 november 2017

Waalwijk, 14 november 2017 - Nadat op 4 november de eerste drie winnaars van de SPAR Spelen bekend werden gemaakt, was het afgelopen weekend de beurt aan de regio’s Noordwest en Noord. Tijdens de feestavonden werden in deze regio’s de winnaars van de SPAR Spelen bekend gemaakt.

Al enkele maanden strijden de SPAR winkels tijdens de SPAR Spelen voor de ultieme prijs: ‘wie wordt in de regio uitgeroepen tot Beste SPAR 2017’?. In diverse categorieën ‘beste groente en fruitafdeling, beste bakkerij, beste service en beste overall winkel’ werden afgelopen zaterdag in de regio’s Noordwest en Noord de prijzen uitgereikt. Komende week volgt de laatste regio (Zuid) waar tijdens een feestavond de prijswinnaar bekend wordt gemaakt. De prijsuitreiking van de ‘beste SPAR City’ vindt op een aparte feestavond plaats.

De deelnemende winkels werden beoordeeld op het gebied van kwaliteit, service, marketing, ondernemerschap, personeelsbeleid, klantvriendelijkheid, (voedsel-)veiligheid en hygiëne.

De prijzen voor de SPAR winkels die zich het meeste onderscheiden van andere winkels door uitstekende prestaties werden gewonnen door:

Regio Noordwest -> SPAR Amsen in Hoogwoud

Regio Noord -> SPAR Van der Veen in Nes (Ameland)