alles voor Pasen in één box

Gratis bezorging en 10% personeelskorting!

bestel hier

Hoe werkt het?

 1. Bestel je box t/m 25 maart bij SPAR Roza met gratis bezorging en 10% personeelskorting. Heb je SPAR Roza nog niet als voorkeurswinkel ingesteld? Dit kun je aanpassen in je SPAR account of selecteer SPAR Roza in Genderen hier

 2. Kies Zijlweg 18 als afleveradres. 

 3. Kies vrijdag 30 maart als ophaaldatum

 4. Haal en betaal de box bij Supply Chain Planning op donderdag 29 maart v.a. 15:00 uur t/m vrijdag 30 maart 17:00 uur

 5. Je betaalt direct met PIN. 

bestel de box hier

bestel hier
 • scones (4 stuks)
 • Hero aardbeienjam (potje 340 gram)
 • sinaasappelsap (flesje 250 ml)
 • g’woon roomboter croissants (4 stuks)
 • SPAR scharrel eieren (6 stuks)
 • blauwe bessen (bakje 125 gram)
 • Den Eelder boeren naturel schepyoghurt (2 bakjes)
 • SPAR gesneden jonge kaas (pakje 200 gram)
 • gratis etagère 2 SPAR placemats, leuk voor bij het ontbijt!

In de lekker makkelijk box zit een compleet Paasontbijt voor 2 personen voor €10,-.  

In de lekker makkelijk box kun je diverse producten vinden die heerlijk zijn bij een Paasontbijt. Niet alle gerechten hebben bereiding nodig, maar wil je wel handige tips om het allemaal nét iets lekkerder en leuker te maken? Dan hebben we deze voor je op een rijtje gezet.

warme knapperige scones

Gemaakt naar Engels recept en een echte zoete lekkernij. Doe de scones heel even in de oven om ze extra smeuig te maken. Ze smaken ook heerlijk met clotted cream of met de Hero aardbeienjam die je ook in de lekker makkelijk box kan vinden. Geen clotted cream in huis? Geen probleem! Je kan dit eenvoudig zelf maken door 75 gram crème fraîche te mengen met 60 gram mascarpone. Zó lekker, zó klaar!

gezellige SPAR eitjes

Met Pasen mogen eitjes natuurlijk niet ontbreken! Kook de eitjes uit de box 10 minuten tot ze hard zijn. Laat ze goed afkoelen en schilderen maar! Zo maak je van de Paastafel een kleurrijk geheel. 

yoghurt variatie

Maak je bakje yoghurt extra lekker met een handje blauwe bessen en frambozen. Wat kokosrasp en een toefje honing maken je yoghurtje compleet!

SPAR placemats en etagère

Maak je Paas ontbijttafel extra gezellig met de kleurrijke etagère en de SPAR placemats. Je krijgt ze gratis bij je lekker makkelijk box en fleuren leuk je ontbijtje op! Plaats je croissantjes, scones en eventueel het beleg op de etagère en creëer een luxe effect.