SPAR plaatst cookies voor verschillende doeleinden. Wij hebben de optimale keuze alvast voor je geselecteerd. Ga door op de website om de cookies te accepteren. Lees meer of pas instellingen aan
1 spitskool
2 theelepels komijnpoeder (djinten)
750 gram kruimige aardappels
4 dikke plakken cervelaat
1 vleesbouillontablet
bereiden
bereidingstip
Gebruik voor het maken van een lekkere, luchtige aardappelpuree liever geen mixer maar een stamper. . Aardappelpuree smaakt nog lekkerder als er een klontje boter doorheen wordt gemengd. . Schep de stamppot in een verwarmde vuurvaste schaal. Strooi er een dun laagje paneermeel over. Leg hier en daar een klontje boter. Zet de stamppot onder de grill tot er een lichtbruin korstje is ontstaan.
wijnadvies
Serveer hierbij een stevige, fier smakende witte slobberwijn uit de landwijngebieden (9-11ºC).
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 525 kcal |
vet | 27 gram |
verzadigd vet | 10 gram |
koolhydraten | 44 gram |
eiwit | 23 gram |
VM10773