SPAR plaatst cookies voor verschillende doeleinden. Wij hebben de optimale keuze alvast voor je geselecteerd. Ga door op de website om de cookies te accepteren. Lees meer of pas instellingen aan
250 milliliter witte wijn
400 milliliter visfond
400 milliliter visbouillon
1 vanillestokje
250 milliliter kookroom
250 milliliter slagroom
700 gram kabeljauwfilets
4 eetlepels bloem
50 gram boter
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels arachideolie
200 gram diepvrieswokgarnalen
1 teentje knoflook
1 mespunt paprikapoeder
2 eetlepels bieslook
2 eetlepels lente-/bosuitjes
bereiden
bereidingstip
Bij een hoofdgerecht als dit eet je natuurlijk ook groente. Ga voor asperges: kook ze circa 8 minuten en laat ze 10-15 minuten in het kookvocht staan. Serveer met gebakken of gekookte krieltjes en gesmolten boter.
wijnadvies
De vanille bij dit recept verlangt wit met een zoetje: een aanrader is Zuydpunt Chenin-Viognier.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 635 kcal |
vet | 42 gram |
verzadigd vet | 23 gram |
koolhydraten | 10 gram |
eiwit | 44 gram |
VM10772