online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
brunch, bijgerecht, tussengerecht
Recepten Aardappelsoufflé met pancetta en parmezaan

Aardappelsoufflé met pancetta en parmezaan

ingrediënten

750 gram aardappelpuree

50 gram Parmezaanse kaas

1 theelepel verse tijm

theelepel gedroogde tijm

75 gram pancetta

75 gram rauwe hamreepjes

3 eieren

paneermeel

4 klontjes boter

4 takjes verse tijm


benodigdheden

4 eenpersoons ovenschaaltjes

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de geraspte Parmezaanse kaas, de tijm en pancetta of rauwe ham door door de aardappelpuree.
  • 2 Klop de eidooiers los en de eiwitten stijf en spatel deze door het aardappelmengsel.
  • 3 Verdeel het mengsel over de ovenschaaltjes. Bestrooi met een dun laagje paneermeel en leg er een klontje boter op.
  • 4 Zet de schaaltjes circa 15 minuten in het midden van de oven. Garneer met een takje tijm.


voedingswaarde

energie 355 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 31 gram
eiwit 20 gram