voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, bijgerecht
Recepten Aardbeiensalade met basilicum en geitenkaas

Aardbeiensalade met basilicum en geitenkaas

ingredi├źnten

400 gram aardbeien

4 eetlepels balsamicoazijn

1 eetlepel honing

75 gram veldsla

75 gram jonge bladsla

75 gram rucola

2 eetlepels olijfolie

150 gram zachte geitenkaas

150 gram feta


  • 1 Snijd de kroontjes van de aardbeien en halveer de vruchten. Meng de balsamicoazijn met de honing en een beetje peper.
  • 2 Schep dit door de aardbeien en laat 15 minuten trekken.
  • 3 Verdeel de veldsla, jonge bladsla of rucola over 4 borden. Schep de aardbeien in een zeef en vang het marinadevocht op.
  • 4 Meng 2 eetlepels olijfolie door de marinade en sprenkel dit over de sla. Leg de aardbeien erop.
  • 5 Verdeel de geitenkaas of feta en basilicumblaadjes over de salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram