voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht, voorgerecht, klein gerecht/amuse
Recepten Amuseglaasjes met zalmtartaar

Amuseglaasjes met zalmtartaar

ingredi├źnten

200 gram zalmfilets

verse dille

citroenrasp

citroensap

extra vergine olijfolie

4 eetlepels zure room


benodigdheden

4 amuseglaasjes

  • 1 Breng de zalm op smaak met zeezout, versgemalen peper, versgehakte dille, citroenrasp en -sap en een paar druppels extra vergine olijfolie.
  • 2 Schep dit in kleine amuseglaasjes en zet een paar uur afgedekt in de koelkast om op smaak te komen.
  • 3 Klop de zure room los met wat fijngehakte dille, zout en peper en giet vlak voor het serveren op elk glaasje een lepeltje zure room. Serveer met een klein lepeltje.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 135 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 10 gram