SPAR plaatst cookies voor verschillende doeleinden. Wij hebben de optimale keuze alvast voor je geselecteerd. Ga door op de website om de cookies te accepteren. Lees meer of pas instellingen aan
1 kilogram kruimige aardappel
50 milliliter wokolie
2 teentjes knoflook
2 rode uien
600 gram andijvie
4 eetlepels sojasaus
4 eetlepels ketjap manis
2 theelepels sambal oelek
125 gram cashewnoten
bereiden
bereidingstip
Bestrooi de stamppot met gehakte pinda’s en geroosterde uitjes.. We kennen andijvie vooral van de stamppot met spekjes, maar deze groente combineert verrassend goed met oosterse ingrediënten als sambal en ketjap. Nog avontuurlijker maak je deze speciale stamppot door circa 3 cm geraspte gemberwortel toe te voegen. Al deze smaken passen trouwens ook goed bij de originele stamppot met spekjes.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 550 kcal |
vet | 29 gram |
verzadigd vet | 5 gram |
koolhydraten | 54 gram |
eiwit | 14 gram |
VM10773