voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
10 min.
lunch, brunch, voorgerecht
Recepten Aspergesoldaatjes met een zachtgekookt eitje

Aspergesoldaatjes met een zachtgekookt eitje

ingredi├źnten

4 eieren

250 gram groene asperges


  • 1 Kook 4 eieren zacht in 3-4 minuten.
  • 2 Snijd de houterige achterkant van de asperges. Kook ze 2-3 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en dep ze droog.
  • 3 Zet de eitjes in eierdopjes op borden. Tik de bovenkant van de eieren en serveer de asperges erbij om te dippen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 80 kcal
vet 5 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 7 gram