online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
10 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
Recepten Aubergine-paprikadip

Aubergine-paprikadip

ingrediënten

1 kleine aubergine

200 gram geroosterde paprika's

2 teentjes knoflook

rode peper

4 eetlepels olijfolie

1 eetlepels citroensap


  • 1 Rooster de aubergine 30 minuten in de oven op 200°C of 15 minuten onder een hete grill. Draai af en toe om.
  • 2 Laat de aubergine iets afkoelen in een plastic zak. Verwijder de schil en pureer het vruchtvlees met de geroosterde paprika's en knoflook.
  • 3 Meng er de rode peper, olijfolie en het citroensap door.


voedingswaarde

energie 115 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 1 gram