voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
10 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
Recepten Aubergine-paprikadip

Aubergine-paprikadip

ingrediënten

1 kleine aubergine

200 gram geroosterde paprika's

2 teentjes knoflook

rode peper

4 eetlepels olijfolie

1 eetlepels citroensap


  • 1 Rooster de aubergine 30 minuten in de oven op 200°C of 15 minuten onder een hete grill. Draai af en toe om.
  • 2 Laat de aubergine iets afkoelen in een plastic zak. Verwijder de schil en pureer het vruchtvlees met de geroosterde paprika's en knoflook.
  • 3 Meng er de rode peper, olijfolie en het citroensap door.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 115 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 1 gram