online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

win je december boodschappen terug!

Zodra je een bestelling plaatst bij SPAR maak je automatisch kans  op het terugwinnen van je decemberboodschappen! 


ontdek meer

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
40 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
Recepten Auberginerolletjes met walnotenpesto en geitenkaas

Auberginerolletjes met walnotenpesto en geitenkaas

ingrediënten

2 aubergines

100 milliliter zonnebloemolie

100 gram groene pesto

70 gram walnoten

200 gram geitenkaas


benodigdheden

bakplaat

keukenpapier

8 cocktailprikkers

  • 1 Wrijf de auberginerepen droog. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin de auberginerepen om en om goudbruin. Laat ze uitlekken op een schoon stuk keukenpapier.
  • 2 Maal de pesto samen met de walnoten in een blender of met de staafmixer tot een grof mengsel.
  • 3 Bestrijk de auberginerepen met een lepeltje walnotenpesto en leg hier een stukje geitenkaas op. Rol ze op en steek ze vast met een prikkertje.
  • 4 Leg de rolletjes in een ovenschaal en verwarm ze 15 minuten voor het serveren in een voorverwarmde oven van 180ºC. Lekker met een rucolasalade.


voedingswaarde

energie 500 kcal
vet 45 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 7 gram
eiwit 14 gram