voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
10 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
recepten Avocado-ijs

Avocado-ijs

ingrediënten

100 milliliter kokosmelk

2 eetlepels honing

2 avocado's

1 limoen

20 gram ongezouten pistachenoten


benodigdheden

ijsbolschep

  • 1 Halveer de avocado’s en houd één helft apart voor de garnering. Schep het vruchtvlees van de rest van de avocado’s in de kom van een keukenmachine of de beker van een staafmixer.
  • 2 Voeg het limoensap toe en mix tot een gladde puree. Schep de avocadopuree in een kom.
  • 3 Mix in de keukenmachine de bevroren kokosmelk tot een gladde crème. Schep dit door de avocadopuree.
  • 4 Schep er met een ijsbolknijper bolletjes van en verdeel over 4 schaaltjes. Garneer met wat plakjes avocado en bestrooi met de pistachenootjes. Serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 260 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 12 gram
eiwit 3 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier