voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
25 min.
bijgerecht
Recepten Avocado-zalmsalade

Avocado-zalmsalade

ingrediënten

200 gram diepvrieszalmfilets

1 mespunt chilipoeder

2 avocado's

2 lente-/bosuitjes

1 verse gember

rode peper

limoen

2 eetlepels verse koriander


  • 1 Dep de zalmfilets aan beide kanten goed droog en bestrooi met zout en chilipeper.
  • 2 Leg ze in een droge koekenpan en gaar ze op middelhoge stand in circa 5 minuten per kant. Neem de vis uit de pan en laat afkoelen.
  • 3 Halveer de avocado’s, schep het vruchtvlees eruit en snijd het in kleine blokjes.
  • 4 Verdeel de zalm in kleine stukjes en vermeng alle ingrediënten met elkaar in een kom. Breng op smaak met zout en chilipeper. Serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 295 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 12 gram