voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
25 min.
bijgerecht
recepten Avocado-zalmsalade

Avocado-zalmsalade

ingrediënten

200 gram diepvrieszalmfilets

1 mespunt chilipoeder

2 avocado's

2 lente-/bosuitjes

1 verse gember

rode peper

limoen

2 eetlepels verse koriander


  • 1 Dep de zalmfilets aan beide kanten goed droog en bestrooi met zout en chilipeper.
  • 2 Leg ze in een droge koekenpan en gaar ze op middelhoge stand in circa 5 minuten per kant. Neem de vis uit de pan en laat afkoelen.
  • 3 Halveer de avocado’s, schep het vruchtvlees eruit en snijd het in kleine blokjes.
  • 4 Verdeel de zalm in kleine stukjes en vermeng alle ingrediënten met elkaar in een kom. Breng op smaak met zout en chilipeper. Serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 295 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 12 gram