eenvoudig
5 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Balletjes uit de airfryer met pestosaus

Balletjes uit de airfryer met pestosaus

ingrediënten


180 gram verse pastasaus groene pesto
5 gram basilicum

dit product is niet beschikbaar

225 gram gegaarde gehaktballetjes naturel

benodigdheden

15 cocktailprikkers

  • 1 Verwarm de airfryer voor op 160°C. Leg de gehaktballetjes in het mandje van de airfryer en verwarm 8 min.
  • 2 Haal intussen 15 blaadjes van de basilicum en doe de pestosaus in een kommetje
  • 3 Prik met de cocktailprikkers op elk gehaktballetje een basilicumblaadje en serveer met de pesto.

bereidingstip

Liever vega? Gebruik dan plantaardige balletjes (schaal 200 g). Verwarm 6 min. op 160°C in de airfryer.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 341 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 15 gram
Terugroepactie | SPAR Slavink 2st