online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

eenvoudig
15 min.
bijgerecht
Recepten Basilicumpesto

Basilicumpesto

ingredi├źnten

25 gram pijnboompitten

2 teentjes knoflook

50 milliliter milde olijfolie

1 bosje basilicum

50 gram Parmezaanse kaas

citroensap


benodigdheden

ijsblokjesvorm

vershoudfolie

  • 1 Maal de pijnboompitten met de knoflook en olijfolie middelfijn en voeg de basilicum en Parmezaanse kaas toe.
  • 2 Maal verder tot een fijne pesto en voeg peper, zout en eventueel wat druppels citroensap toe.
  • 3 Schep de pesto in de holletjes van ijsblokhouders. Dek af met vershoudfolie en laat een dag of nacht invriezen.
  • 4 Neem de blokjes uit de houders en doe ze in diepvrieszakjes. Gebruik de blokjes als smaakmakers voor sauzen, soepen en dressings.


voedingswaarde

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram