SPAR plaatst cookies voor verschillende doeleinden. Wij hebben de optimale keuze alvast voor je geselecteerd. Ga door op de website om de cookies te accepteren. Lees meer of pas instellingen aan
1 kilogram kruimige aardappel
2 eidooiers
150 gram bloem
2 eetlepels bloem
4 eetlepels olijfolie extra vergine
pureestamper
bereiden
bereidingstip
Gebruik geen mixer voor het fijnprakken van de aardappels, dan krijg je nooit de mooie luchtige, droge aardappelpuree die je nodig hebt.. Het aardappeldeeg moet luchtig blijven. Kneed het daarom niet te lang en te stevig.. Zorg dat je saus klaar is voordat je de gnocchi gaat koken. Leg de gare gnocchi in de saus en serveer direct.. Maak de gnocchi in het weekend en vries in porties in. Zo ben je doordeweeks lekker snel klaar.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 375 kcal |
vet | 6 gram |
verzadigd vet | 2 gram |
koolhydraten | 66 gram |
eiwit | 11 gram |
VM10773