voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
recepten Biefstuk gegratineerd met geitenkaas

Biefstuk gegratineerd met geitenkaas

ingredi├źnten

4 biefstukken

2 eetlepels boter

2 eetlepels vloeibaar bakproduct

200 milliliter rode wijn

250 milliliter vleesbouillon

3 eetlepels kruidenroomkaas

4 plakken zachte geitenkaas


benodigdheden

aluminiumfolie

  • 1 Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Bak ze in het bakproduct in circa 2 minuten per kant bruin.
  • 2 Neem de biefstukken uit de pan en laat ze rusten onder aluminiumfolie. Verwarm de ovengrill.
  • 3 Giet de rode wijn en vleesbouillon in de pan en laat tot ⅔ inkoken. Klop de kruidenroomkaas erdoor.
  • 4 Leg op elke biefstuk een plak geitenkaas en gratineer de kaas licht onder de grill.
  • 5 Serveer de biefstuk met de rodewijnsaus.
  • 6 Lekker met geroerbakte spinazie en gekookte krieltjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 335 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 35 gram
recall Weidenaar verse rundvleesproducten bekijk hier