online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

win je december boodschappen terug!

Zodra je een bestelling plaatst bij SPAR maak je automatisch kans  op het terugwinnen van je decemberboodschappen! 


ontdek meer

of maak een account aan
2 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Biefstuk met mosterd en kruiden

Biefstuk met mosterd en kruiden

ingredi├źnten

2 biefstukken

6 ansjovisfilets

2 teentjes knoflook

2 eetlepels platte peterselie

100 milliliter olijfolie

1 bosje lente-/bosui

500 gram kruimige aardappels

1 kleine komkommer

3 eetlepels witte wijnazijn

3 eetlepels citroensap

1 eetlepel honing

2 eetlepels dijonmosterd

2 eetlepels kappertjes


  • 1 Wrijf de biefstukken in met 2 eetlepels olijfolie, bestrooi met zout en laat op kamertemperatuur komen.
  • 2 Pureer de ansjovisfilets, knoflook, peterselie en 1/3 van de bosui met circa 50 ml olijfolie tot een grove pasta. Zet apart.
  • 3 Kook de aardappels. Giet ze af en stamp er een puree van met de rest van de bosui en een scheutje olijfolie. Houd warm.
  • 4 Schaaf de komkommer in lange linten en meng er de wijnazijn, honing en zout en peper naar smaak door.
  • 5 Verhit een grillpan en rooster de biefstukken 2-3 minuten per kant. Bestrijk de biefstuk met de mosterd en serveer op warme borden. Verdeel de kruidenpasta en kappertjes erover.
  • 6 Serveer met de aardappelpuree en komkommersalade.


voedingswaarde

energie 875 kcal
vet 55 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 53 gram
eiwit 38 gram