voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
recepten Biefstuk met mosterd-sjalottensaus

Biefstuk met mosterd-sjalottensaus

ingredi├źnten

4 biefstukken

4 eetlepels olijfolie

4 eetlepels arachideolie

75 gram boter

250 gram sjalotjes

1 eetlepel mosterd

50 milliliter rode port 


benodigdheden

keukenpapier

aluminiumfolie

  • 1 Dep het vlees droog en bestrooi met zout en peper. Verhit de olie en boter en bak de biefstukken 2-3 minuten per kant. Neem ze uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.
  • 2 Fruit de sjalotjes in het bakvet. Voeg de mosterd, port en 100 ml water toe en stoof 2-3 minuten.
  • 3 Serveer de biefstuk met de mosterd-sjalottensaus. Garneer eventueel met wat takjes tijm.
  • 4 Lekker met aardappelpuree en gestoofde cranberry's met appel en frambozen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 410 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 30 gram
recall Weidenaar verse rundvleesproducten bekijk hier