voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Biefstuk met mosterd-sjalottensaus

Biefstuk met mosterd-sjalottensaus

ingredi├źnten

4 biefstukken

4 eetlepels olijfolie

4 eetlepels arachideolie

75 gram boter

250 gram sjalotjes

1 eetlepel mosterd

50 milliliter rode port 


benodigdheden

keukenpapier

aluminiumfolie

  • 1 Dep het vlees droog en bestrooi met zout en peper. Verhit de olie en boter en bak de biefstukken 2-3 minuten per kant. Neem ze uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.
  • 2 Fruit de sjalotjes in het bakvet. Voeg de mosterd, port en 100 ml water toe en stoof 2-3 minuten.
  • 3 Serveer de biefstuk met de mosterd-sjalottensaus. Garneer eventueel met wat takjes tijm.
  • 4 Lekker met aardappelpuree en gestoofde cranberry's met appel en frambozen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 410 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 30 gram