voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
10 min.
hoofdgerecht
Recepten Biefstuk met rodewijn-chocoladesaus

Biefstuk met rodewijn-chocoladesaus

ingrediënten

1 eetlepel boter

2 sjalotjes

2 teentjes knoflook

gedroogde tijm

4 eetlepels vleesbouillon

2 eetlepels rode wijn

2 theelepels pure chocolade

125 gram biefstukken

4 theelepels olijfolie


benodigdheden

gourmetstel

  • 1 Begin met de saus. Verhit een klontje boter in een gourmetpannetje en fruit 1 theelepel gesnipperde sjalot, ½ teentje geperste knoflook en een snufje tijm.
  • 2 Blus af met een scheut vleesbouillon en giet een scheutje rode wijn erbij. Laat iets inkoken.
  • 3 Roer er ½ theelepel gehakte pure chocolade door en laat deze smelten. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Bak in een ander gourmetpannetje de biefstuk in olijfolie. Serveer het vlees met de saus.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram