voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
gemiddeld
40 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, hoofdgerecht
Recepten Bietenburger met geitenkaas

Bietenburger met geitenkaas

ingredi├źnten

3 rauwe bieten

1 rode ui

2 teentjes knoflook

4 eieren

150 gram havermoutvlokken

200 gram zachte geitenkaas

4 eetlepels zonnebloemolie

8 dikke plakken brood

200 gram rucola

1 tomaat


  • 1 Meng de bieten met de ui, knoflook, eieren en havermout.
  • 2 Voeg 2/3 van de geitenkaas toe en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Vorm er met vochtige handen 4 burgers van en leg ze circa 15 minuten in de diepvries.
  • 4 Verhit de olie en bak hierin de burgers op middelhoge stand in circa 20 minuten goudbruin.
  • 5 Serveer de plakken brood met de rucola, bietenburgers, overige geitenkaas en tomaat.
  • 6 Bestrooi met peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 665 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 67 gram
eiwit 30 gram