voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
tussendoortje
Recepten Bietenchips

Bietenchips

ingrediënten

4 rauwe bieten

2 eetlepels olijfolie

1 theelepel rozemarijn


benodigdheden

2 bakplaten met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Maak de bieten schoon en schaaf ze met een mandoline of dunschiller in zo dun mogelijke plakjes.
  • 3 Dep de plakjes droog en meng met de olijfolie, grof zeezout en wat fijngehakte rozemarijn.
  • 4 Verdeel de bietjes in een enkele laag over de bakplaten en bak de chips in de oven in 15-20 minuten krokant. Houd ze tussendoor goed in de gaten zodat de bietenchips niet verbranden en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram