online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

0 personen
gemiddeld
25 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
Recepten Bietenpannenkoekjes met geitenkaascrème

Bietenpannenkoekjes met geitenkaascrème

ingrediënten

150 gram zachte geitenkaas

125 gram crème fraîche

1 handje peterselie

3 eieren

500 milliliter melk

400 gram meergranen pannenkoekmix

200 gram gekookte bieten

zonnebloemolie


  • 1 Meng in een keukenmachine de geitenkaas met de crème fraîche. Breng op smaak met zout en peper en voeg de peterselie toe.
  • 2 Klop in een kom de eieren los en meng deze met de melk, pannenkoekenmix, gepureerde gekookte bietjes en een snuf zout tot een glad beslag.
  • 3 Verhit zonnebloemolie in een pan met antiaanbaklaag. Schep een dun laagje beslag in de pan en bak de pannenkoekjes op een middelhoge stand in circa 4 minuten gaar. Keer halverwege en herhaal tot het beslag op is.
  • 4 Bestrijk de pannenkoekjes met de geitenkaascrème, rol op en snijd in stukjes.


voedingswaarde

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram