4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, hoofdgerecht
recepten Bietensalade met gerookte forelfilet en appel

Bietensalade met gerookte forelfilet en appel

ingrediënten


20 min
4 personen
1 handje rucola
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel mosterd
1 eetlepel balsamicoazijn
1 rode ui
250 gram gerookte forelfilets
2 zoetzure appels
500 gram bieten

  • 1 Schep de bieten, appels, forelfilet en uiringen door elkaar.
  • 2 Klop de azijn met de mosterd en olie goed los en giet dit over de salade. Breng goed op smaak met zout en peper.
  • 3 Verdeel de rucola over 4 borden en schep hierop de bietensalade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 225 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 14 gram
eiwit 17 gram
recall Lay’s Oven Baked Roasted Paprika, Sandwich gehakt, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier