voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Bladerdeegtaartje met feta en paprika

Bladerdeegtaartje met feta en paprika

ingrediënten

4 plakjes bladerdeeg

250 gram feta

1 rode paprika

25 gram pijnboompitten

2 eetlepels olijfolie

1 eetlepel rodewijnazijn

70 gram veldsla


  • 1 Verwarm oven voor op 200ºC.
  • 2 Prik gaatjes in het midden van elk plakje bladerdeeg. Verdeel de feta en paprika erover en bak circa 15 minuten in de oven.
  • 3 Rooster intussen de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan goudbruin.
  • 4 Meng de olijfolie en de azijn door de veldsla en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de sla over de taartjes en garneer met de pijnboompitten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 420 kcal
vet 32 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 19 gram
eiwit 13 gram