online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, voorgerecht
Recepten Bladerdeegtaartje met spek en appel

Bladerdeegtaartje met spek en appel

ingrediënten

9 plakjes diepvriesbladerdeeg

1 rol bladerdeeg

1 ei

2 appels

2 takjes tijm

100 gram ontbijtspek

1 eetlepel honing

1 eetlepel stroop


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Vorm van de plakjes deeg een vierkant op de bakplaat of rol het verse bladerdeeg, inclusief bakpapier, uit op de bakplaat. Druk de randen goed aan en bestrijk het deeg met een deel van het ei.
  • 3 Verdeel de plakken appel over het deeg en bestrooi met de tijmblaadjes en een beetje peper.
  • 4 Verdeel het spek erover en bak de taart in het midden van de oven in circa 25 minuten goudbruin. Laat een beetje afkoelen en bedruppel de taart met de honing.


voedingswaarde

energie 485 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 47 gram
eiwit 11 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier