voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
10 min.
voorgerecht
Recepten Bladerdeegtaartjes met peer en geitenkaas

Bladerdeegtaartjes met peer en geitenkaas

ingrediënten

8 plakjes diepvriesbladerdeeg

200 gram zachte geitenkaas

2 peren

100 milliliter slagroom

2 takjes verse tijm

1 gekookte biet


benodigdheden

4 eenpersoons ovenschaaltjes

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel het deeg over de ovenschaaltjes en verdeel de kaas erover.
  • 2 Snijd de peren in partjes en leg ze in een waaier over de kaas.
  • 3 Klop de eieren los met de room, wat zout en versgemalen peper en giet dit over de peren.
  • 4 Bestrooi royaal met tijmblaadjes en steek de schijfjes biet tussen de peren. Bak de taartjes in de oven in circa 20 minuten bruin en gaar.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 570 kcal
vet 39 gram
verzadigd vet 26 gram
koolhydraten 42 gram
eiwit 12 gram