voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

bestel je boodschappen bij SPAR

✓ geen minimum besteding
 gratis bezorging vanaf €50,-
✓ achteraf met PIN betalen

 


Inloggen

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
10 min.
voorgerecht
recepten Bladerdeegtaartjes met peer en geitenkaas

Bladerdeegtaartjes met peer en geitenkaas

ingrediënten

8 plakjes diepvriesbladerdeeg

200 gram zachte geitenkaas

2 peren

100 milliliter slagroom

2 takjes verse tijm

1 gekookte biet


benodigdheden

4 eenpersoons ovenschaaltjes

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel het deeg over de ovenschaaltjes en verdeel de kaas erover.
  • 2 Snijd de peren in partjes en leg ze in een waaier over de kaas.
  • 3 Klop de eieren los met de room, wat zout en versgemalen peper en giet dit over de peren.
  • 4 Bestrooi royaal met tijmblaadjes en steek de schijfjes biet tussen de peren. Bak de taartjes in de oven in circa 20 minuten bruin en gaar.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 570 kcal
vet 39 gram
verzadigd vet 26 gram
koolhydraten 42 gram
eiwit 12 gram