voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Bonensalade met gegrilde vis

Bonensalade met gegrilde vis

ingrediënten

200 gram diepvriestuinbonen

200 gram tuinbonen

200 gram sperziebonen

200 gram diepvriesdoperwten

4 kabeljauwfilets

1 citroen

6 eetlepels olijfolie

1 bosje verse munt

1 bosje verse basilicum

1 teentje knoflook


  • 1 Maal de ingrediënten voor de dressing in een keukenmachine glad. Breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Kook de tuinbonen, sperziebonen en doperwten circa 3 minuten. Giet af en spoel kort onder koud water.
  • 3 Meng 3/4 van de dressing door de groenten.
  • 4 Verhit een grillpan op een hoge stand en gril hierin de vis in 3-4 minuten aan beide kanten gaar.
  • 5 Serveer de vis met de bonensalade en besprenkel met de overige dressing.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 330 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 16 gram
eiwit 26 gram