online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Bonensalade met gegrilde vis

Bonensalade met gegrilde vis

ingrediënten

200 gram diepvriestuinbonen

200 gram tuinbonen

200 gram sperziebonen

200 gram diepvriesdoperwten

4 kabeljauwfilets

1 citroen

6 eetlepels olijfolie

1 bosje verse munt

1 bosje verse basilicum

1 teentje knoflook


  • 1 Maal de ingrediënten voor de dressing in een keukenmachine glad. Breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Kook de tuinbonen, sperziebonen en doperwten circa 3 minuten. Giet af en spoel kort onder koud water.
  • 3 Meng 3/4 van de dressing door de groenten.
  • 4 Verhit een grillpan op een hoge stand en gril hierin de vis in 3-4 minuten aan beide kanten gaar.
  • 5 Serveer de vis met de bonensalade en besprenkel met de overige dressing.


voedingswaarde

energie 330 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 16 gram
eiwit 26 gram