SPAR plaatst cookies voor verschillende doeleinden. Wij hebben de optimale keuze alvast voor je geselecteerd. Ga door op de website om de cookies te accepteren. Lees meer of pas instellingen aan
300 gram mais
300 gram mais
1 blik zwarte bonen
1 blik cannelliniboon
1 rode paprika
1 rode ui
bosje koriander
tortillachips
100 milliliter olijfolie
2 eetlepels limoensap
2 eetlepels citroensap
75 milliliter rodewijnazijn
1 teentje knoflook
theelepel komijnpoeder (djinten)
theelepel chilipoeder
2 eetlepels chilisaus
bereiden
bereidingstip
Vervang de zwarte bonen in dit recept door kidneybonen en de cannellinibonen door witte bonen.. Neem blokjes tomaat in plaats van paprika.
wijnadvies
Bij deze Mexicaanse bonensalade past heel goed een Spaanse rosé van Vega Libre.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 545 kcal |
vet | 32 gram |
verzadigd vet | 6 gram |
koolhydraten | 43 gram |
eiwit | 14 gram |
VM10773