SPAR plaatst cookies voor verschillende doeleinden. Wij hebben de optimale keuze alvast voor je geselecteerd. Ga door op de website om de cookies te accepteren. Lees meer of pas instellingen aan
2 eetlepels olijfolie
2 uien
1 eetlepel gedroogde oregano
2 venkelknollen
3 teentjes knoflook
1 theelepel venkelzaad
1 laurierblaadje
2 eetlepels tomatenpuree
1 blik tomatenblokjes
1 liter groentebouillon
1 liter kippenbouillon
1 potje witte bonen
1 potje kikkererwten
2 verse worsten
2 saucijzen
1 bosje platte peterselie
bereiden
bereidingstip
Vervang de verse worst in dit recept door rookworst of laat de worst eventueel helemaal weg.. Bij de keuze voor groente denk je misschien niet snel aan venkel. Door zijn anijsachtige smaak is dit een unieke groente die veel wordt gebruikt in de Italiaanse keuken en goed samengaat met varkensvlees. Wanneer je ook nog venkelzaad gebruikt, wordt de soep extra smaakvol.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 380 kcal |
vet | 18 gram |
verzadigd vet | 5 gram |
koolhydraten | 28 gram |
eiwit | 21 gram |
VM10773